Lækker lakridskage med hvid chokolade
SPONSORERET indhold

Lækker lakridskage med hvid chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne lakridskage med hvid chokolade er vi sikker på at du vil elske!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
21. jan. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 40 stk.

Ingredienser

200 g hvid chokolade
200 g smør
150 g sukker
3 æg
100 g pekan- eller valnødder
150 g hvedemel
1 spsk. lakridspulver
Pynt:
sigtet flormelis og evt. citronmelisse

  1. For en firkantet form, 20 x 20 cm, med bagepapir.
  2. Hak den hvide chokolade fint. Smelt smørret i en gryde. Tag gryden fra varmen, og rør den hvide chokolade i, til den er smeltet. Afkøl blandingen ca. 10 min.
  3. Rør sukker og æg i chokoladeblandingen. Hak pekannødderne. Bland hvedemel, lakridspulver og pekannødder, og rør det i dejen.
  4. Kom dejen i formen. Bag kagen ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 30-35 min. Lad kagen afkøle i formen.
  5. Pynt kagen med sigtet flormelis og evt. citronmelisseblade. Skær kagen i små tern.