Lækker rabarbertrifli
SPONSORERET indhold

Lækker rabarbertrifli

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nyd de spæde rabarber med råcreme og knuste makroner.

Af: Karen Hare Foto: Jesper Glyrskov
20. maj. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

4-500 g rensede rabarberstilke i små stykker
125 g sukker
nogle skiver frisk ingefær
15-20 makroner
lidt hakket chokolade
Creme:
4 pasteuriserede æggeblommer (2 bægre)
3 spsk. sukker
2½ dl piskefløde
lidt vaniljesukker

  1. Bland frugt, sukker og ingefær i et lille ovnfast fad. Dæk med folie, og stil det i en 150 gr. varm ovn, til frugten safter, og sukkeret er smeltet. Lad kompotten køle helt af.
  2. Pisk æggeblommer og sukker hvide og luftige. Pisk fløden stiv, og bland den med vanilje og æggesnaps.
  3. Fordel kompot, makroner og creme i portionsglas, og drys med lidt hakket chokolade.