Lækker sprød kiksekage
SPONSORERET indhold

Lækker sprød kiksekage: Kiksekage med kokosolie

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kiksekage med kokosolie - den klassiske kiksekage lavet kokosolie i stedet for palmin. Her får du opskriften på en skøn og sprød kiksekage.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
01. okt. 2018 | Opskrift | Hendes Verden
10 personer

Ingredienser

Kiksekage
1 pakke firkantede vaniljekiks, 225 g
Fyld:
200 g god mørk chokolade
150 g smør
100 g kokosolie (gerne fra Urtekram, ellers brug palmin)
35 g usødet kakaopulver
3 pasteuriserede æg, svarer til 3 af de små bægre
100 g flormelis

Sådan laver du kiksekage med kokosolie

  1. Hak chokoladen. Smelt smør og kokosolie ved lav varme. Tag gryden fra varmen. Kom chokoladen i, og rør, til den er smeltet. Pisk æg, flormelis og kakao sammen i en skål. Hæld chokoladeblandingen i. Rør det hele sammen.
  2. Beklæd en 1-liters bageform med plastfilm. Hæld et lag chokoladecreme i bunden. Kom et lag kiks over. Fortsæt på samme vis. Stil kagen i køleskabet 4-5 timer eller natten over.

Anbefalet til dig