Lækre boller med chokolade
SPONSORERET indhold

Lækre boller med chokolade, appelsin & perlesukker

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Findes der noget bedre end lækre nybagte boller? Det skulle da lige være lækre nybagte boller med chokolade, appelsin og perlesukker, uhm! De lækre boller er både søde og bløde og så passer de virkelig godt til en en god kop eftermiddagskaffe eller te eller som et lille sødt supplement i madpakken. Her får du opskriften på de lækre hjemmebagte boller:

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
07. okt. 2021 | Opskrift | Hendes Verden
14 stk. | Total: 2 timer

Ingredienser

Lækre boller med chokolade
25 g gær
4 dl vand
1½ tsk. salt
25 g smeltet smør
75 g hakket mørk chokolade
2 tsk. reven appelsinskal af en usprøjtet appelsin
50 g rugmel
150 g fin durumhvedemel
ca. 300 g hvedemel
Desuden:
1 sammenpisket æg til pensling
4 spsk. perlesukker

Sådan bager du boller med chokolade

  1. Udrør gæren i lunkent vand. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen, og ælt den, til den er smidig. Stil dejen til hævning et lunt sted tildækket ca. 1 time.
  2. Form 14 aflange boller, og stil dem på en bageplade på bagepapir. Lad bollerne efterhæve 15 min.
  3. Pensl bollerne med æg, drys med perlesukker, og bag dem ved 200 gr. i ca. 18 min. på midterste ovnribbe.

 

Anbefalet til dig