Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Lækre kyllingefrikadeller med persille.

Opskrift på kyllingefrikadeller med persille

Lækre kyllingefrikadeller med persille

Sunde kyllingefrikadeller med persille er en god og nem hverdagsret og kan serveres med kold kartoffelsalat, pasta, ris eller blandet salat.

Bedømmelse
Kyllingefrikadeller til 4 personer

Kyllingefrikadeller med persille

 

2 dl smuldret franskbrødskrumme eller 1½ dl rasp

1½ dl mælk

500 g hakket kylling

1½ tsk. salt

3 spsk. hakket persille

1-2 fed finthakket hvidløg

1 æg

peber

smør og olie til stegning

 

Tilbehør:

kold kartoffelsalat og blandet salat

 

 

2 dl smuldret franskbrødskrumme eller 1½ dl rasp1½ dl mælk500 g hakket kylling1½ tsk. salt3 spsk. hakket persille1-2 fed finthakket hvidløg1 ægpebersmør og olie til stegningTilbehør:kold kartoffelsalat og blandet salat

Sådan laver du kyllingefrikadeller med persille

 

1. Udblød brødkrummen i mælken ca. 5 min. Rør kyllingekødet med salt, og kom herefter mælkeblandingen og de øvrige ingredienser til farsen i. Rør farsen godt sammen. Farsen er lind, men det giver gode saftige frikadeller. Form dem med en spiseske, du dypper i koldt vand.

 

2. Steg farsen til frikadeller i en blanding af smør og olie på en sliplet pande. Server med det foreslåede tilbehør.

Ingredienser

6

Tilberedning

ca. 0 MIN.

Type

Fjerkræ

Specialkost

Kategori

Hovedret

Nationalitet

Dansk

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere

Ok