Lækre kyllingefrikadeller med persille
SPONSORERET indhold

Lækre kyllingefrikadeller med persille

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sunde kyllingefrikadeller med persille er en god og nem hverdagsret og kan serveres med kold kartoffelsalat, pasta, ris eller blandet salat.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
05. mar. 2017 | Opskrift | Hendes Verden
Kyllingefrikadeller til 4 personer | Total: 25 min

Ingredienser

Kyllingefrikadeller med persille
2 dl smuldret franskbrødskrumme eller 1½ dl rasp
1½ dl mælk
500 g hakket kylling
1½ tsk. salt
3 spsk. hakket persille
1-2 fed finthakket hvidløg
1 æg
peber
smør og olie til stegning

Tilbehør: kold kartoffelsalat og blandet salat

Sådan laver du kyllingefrikadeller med persille

 

1. Udblød brødkrummen i mælken ca. 5 min. Rør kyllingekødet med salt, og kom herefter mælkeblandingen og de øvrige ingredienser til farsen i.

2. Rør farsen godt sammen. Farsen er lind, men det giver gode saftige frikadeller. Form dem med en spiseske, du dypper i koldt vand.

3. Steg farsen til frikadeller i en blanding af smør og olie på en sliplet pande. Server med det foreslåede tilbehør.



Server de lækre frikadeller med en skøn kartoffelsalat med spidskål 

PRØV OGSÅ: 

Minestronesuppe

Madpandekager med kyllingefyld

Nasi goreng med stegte ris, kylling og rejer