Lækre kyllingefrikadeller med persille
Foto: Mikkel Adsbøl | Lækre kyllingefrikadeller med persille.
Hendes Verden

Kyllingefrikadeller med persille

Lækre kyllingefrikadeller med persille

Del på

Sunde kyllingefrikadeller med persille er en god og nem hverdagsret og kan serveres med kold kartoffelsalat, pasta, ris eller blandet salat.

Af Bente Nissen Lundsgaard 05.mar.2017 Mad

25 MIN.

Kyllingefrikadeller til 4 personer

Kyllingefrikadeller med persille

 

2 dl smuldret franskbrødskrumme eller 1½ dl rasp

1½ dl mælk

500 g hakket kylling

1½ tsk. salt

3 spsk. hakket persille

1-2 fed finthakket hvidløg

1 æg

peber

smør og olie til stegning

 

Tilbehør:

kold kartoffelsalat og blandet salat

Sådan laver du kyllingefrikadeller med persille

 

1. Udblød brødkrummen i mælken ca. 5 min. Rør kyllingekødet med salt, og kom herefter mælkeblandingen og de øvrige ingredienser til farsen i.

2. Rør farsen godt sammen. Farsen er lind, men det giver gode saftige frikadeller. Form dem med en spiseske, du dypper i koldt vand.

3. Steg farsen til frikadeller i en blanding af smør og olie på en sliplet pande. Server med det foreslåede tilbehør.



Server de lækre frikadeller med en skøn kartoffelsalat med spidskål 

PRØV OGSÅ: 

Minestronesuppe

Madpandekager med kyllingefyld

Nasi goreng med stegte ris, kylling og rejer

Del på
Kommentarer (0)
Henter...