Teboller med chokolade
SPONSORERET indhold

Teboller med chokolade fra Emmerys

Uhm! De bløde teboller med chokolade fra Emmerys kan man blive afhængig af. Heldigvis kan du selv bage dem efter opskriften her.

Foto: VKstock images
30. aug. 2018 | Opskrift | BoligLiv



TEBOLLER MED CHOKOLADE
(ca. 12 stk)

35 g gær
Ca. 2,5 dl lunkent vand
1 tsk. salt
65 g rørsukker
1 æg str. L 
550 g. hvedemel
60 g blødt smør
100 g. hakket mørk chokolade
1 pisket æg til pensling

1. Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt, sukker og æg, og rør melet i lidt ad gangen. Dejen skal være klistret men fast. 
2. Rør smørret i, og evt. lidt mere mel, hvis dejen er for klistret. Rør chokoladen i til sidst. 
3. Rul forsigtigt dejen til små boller, og lad dem hæve i ca. 1 time til dobbelt størrelse. Pensl bollerne med pisket æg. Bag bollerne ved 200 grader i ca. 9 min, til de er flotte og gyldne på toppen.


► SE OGSÅ: Emmerys hvide brownies
► SE OGSÅ: Chokolade-nøddebrownie
► SE OGSÅ: Snickers-haps

Anbefalet til dig