banner image

8 NUMRE AF ALT FOR DAMERNE     KUN 200 KR.    SPAR 32%

BESTIL HER

Kom med til ALT for damernes danseevent & dans med bl.a. Silas Holst søndag 30/10 i Nørrebrohallen.   Tilmeld dig her.

Blomsterbergs lakridskarameller
Mette Blomsterbergs lækre lakridskarameller.

Opskrift på Mette Blomsterbergs lakridskarameller

Blomsterbergs lakridskarameller

Gør Mette Blomsterberg kunsten efter og lav dine egne lakridskarameller.

Bedømmelse
Ca. 49 stk.

Mette Blomsterbergs lakridskarameller

½ l piskefløde 38%

250 g sukker
125 g glukose (f.eks. Morten Heibergs Glukose Sirup, der fås i velassorterede supermarkeder)
2 tsk lakridspulver
ca. 50 g lakridspulver til at trille i (fås bl.a. i Panduro Hobby).

Sådan laver du Mette Blomsterbergs lakridskarameller

Kog alle ingredienser (undtaget lakridspulver), indtil karamellen er godt gylden og meget tyktflydende. Rør i den med jævne mellemrum, dog mest i slutningen. Karamellen er færdigkogt, når den er godt gyldenbrun og begynder at slippe grydens bund efter ca. 20-35 minutter ved jævn, god varme. Tag gryden af varmen, tilsæt lakridspulveret og rør godt.


Hæld karamellen op i en beholder, ca. 18x 18 cm, der er foret med olieret bagepapir på både bund og sider. Læg også olieret bagepapir på toppen. Lad karamellen afkøle ved stuetemperatur helst til næste dag – alternativt fem timer. Udskæres i 7x7, i alt 49 stk., og vendes i lakridspulver. 

 

SE OGSÅ: Blomsterbergs adventskys

SE OGSÅ: Blomsterbergs kanelcookies

SE OGSÅ: Blomsterbergs brunkager

Tip

Pak gerne karamellerne stykvis i cellofan – det er en lækkerbisken for både børn og voksne.

ingredienser

5

tilberedning

ca. 0 minutter

specialkost

kategori

on

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok