Lakridsgravad hellefisk med salat og gulerod
SPONSORERET indhold

Lakridsgravad hellefisk med salat og gulerod

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
17. mar. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(ca. 6 personer)

Ingredienser

Samlet tilberedningstid: 24 timer + frysning 48 timer
Arbejdstid: 30 min.
Frysning: 48 timer
Marineringstid: 24 timer
Ingredienser:
350 g hellefisk eller laks i filet (indfrosset i mindst 48 timer ved minus 18 grader)
1 spsk lakridsrodspulver
½ tsk hel fennikel- eller anisfrø
1 tsk knust sort peber
2 spsk honning
1 spsk fint salt
1 bakke små blandede salater
2 gulerødder
Tilbehør:
brød

  1. Skyl fisken i koldt vand og dup den tør med køkkenrulle. Fjern evt. ben med en pincet. Prik ned i fiske-kødet med en gaffel.
  2. Bland lakridsrodspulver med fennikel- eller anisfrø, peber, honning og salt. Læg fisken på skindsiden i et dybt fad eller en bradepande. Gnid fisken godt med krydderiblandingen.
  3. Dæk fadet til med plastfilm, og lad den marinere et døgn i køleskabet.
  4. Høvl spåner af gulerod med en tyndskræller og anret med salat og tynde skiver af fisken. Servér med brød.