Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 25 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
300 g laksefilet (tern)
1 løg (finthakket)
½ spsk olie
2 stilke blegselleri (fintsnittet)
1 fed hvidløg (finthakket)
500 g skrællede kartofler (i tern)
2½ dl bouillon
1-2 laurbærblade
5 stk. hel sort peber
salt og peber
persille, purløg eller gremolata (finthakket citronskal, hvidløg og persille)
Tilbehør:
groft brød
- Steg løgene bløde og blanke i en gryde med olie. Tilsæt blegselleri og hvidløg og lad det simre et par min.
- Vend kartoffeltern i og tilsæt bouillon og krydderier. Giv det et opkog, skru ned og lad det simre til kartoflerne er møre – ca. 12 min.
- Krydr lakseternene med salt og peber og læg dem oven på kartoflerne. Læg låg på og lad det simre ganske svagt 5-7 min.
- Hæld evt. overskydende væde fra og vend forsigtigt rundt i retten.
- Smag til med salt og peber og servér med hakket persille eller purløg eller gremolata samt brød.