laksefilet med broccoli

Laks, grønt & quinoa

Broccolis kålsmag er god sammen med den kraftige chili, som sætter gang i forbrændingen.

Bedømmelse
4

4 stk. laksefilet med skind a 125 g
1 spsk knust peberblanding
1 spsk flaget havsalt
2 tsk olie

Quinoa­-couscous:
2 dl quinoa
en god håndfuld hakket persille
2-3 spsk ristede, saltede græs­karkerner
250 g fint hakket broccoli
1-2 udkernede, finthakkede chilier
1 spsk oliven­­­olie
citron eller limesaft

Sådan gør du: Gnid fisken med salt og peber, og lad den trække. Kog quinoaen efter anvisningen på pakningen. Lad den afkøle, rør og smag den til med de øvrige ingredienser samt salt og peber. Varm olien, og steg fisken sprød på skind- siden. Læg låg over panden, og steg videre, til fisken er fast og har skiftet farve. Du må ikke overstege den. Server laksen med quinoa-couscous og ekstra citron eller lime.  

Energi pr. person: 680 kcal, fedt 30%, protein 26%, kulhydrat 44%

ingredienser

0

tilberedning

ca. 0 minutter

type

Aftensmad

specialkost

kategori

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok