Laks med soja og ingefær
SPONSORERET indhold

Laks med soja og ingefær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En dejlig nem ret med laks

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
30. jan. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

500 g laksefilet uden skind
2 porrer
2 røde peberfrugter
300 g spidskål eller hvidkål
2 spsk. olie
2 spsk. revet ingefær
1 dl vand eller bouillon
1 dl sojasauce
1 dl sød chilisauce
Tilbehør:
jasminris og limebåde

  1. Skær laksen i tern. Rens porrerne grundigt, og skær dem i strimler. Skær peberfrugterne i strimler. Snit kålen i tynde strimler.
  2. Varm olien op i en wok eller dyb stegepande. Lynsteg porre, peberfrugt og kål 2-3 min. Tilsæt ingefær, vand, sojasauce og chilisauce. Kog det op, og fordel fisketernene i retten. Lad det småkoge ca. 5 min. under låg.