Laksefilet med salsa
SPONSORERET indhold

Laksefilet med salsa

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

11. apr. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 pers.

Ingredienser

4 stykker laksefilet
olivenolie
salt, peber
Salsa:
1 papaja eller en lille mango
2 tomater
½ agurk
4 forårsløg
200 g kidneybønner fra dåse
2 spsk. hakket jalapeno-chili
saften af 3 lime
2 tsk. sukker
Pynt:
frisk koriander eller persille
Tilbehør:
grillede majskolber og grillede fluteskiver

  1. Pensl fisken med olie, og grill den over trækulsgrill. Krydr med salt og peber.
  2. Skræl papajaen, halver den, og skrab kernerne ud. Skær papajaen, tomaterne og agurken i tern. Snit forårsløgene. Bland papaja og grønsager med bønner, chili, limesaft og sukker. Smag til med salt. Server salsaen til fisken,