Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: ca. 15 min.
Ingredienser:
2½ dl piskefløde
¾ dl hvedemel
4 dl grøntsagsbouillon
250 g laksefilet
200 g spinat
1 bundt forårsløg
1 citron (økologisk)
200 g rejer
salt og peber
Drys:
1 håndfuld løvstikke
Tilbehør:
kartofler
- Pisk fløde sammen med mel i en stor bredbundet gryde. Spæd med bouillon, og kog op under omrøring. Kog sovsen sagte under jævnlig omrøring i 5 min.
- Skær laksen i store tern (ca. 3 x 3 cm). Skyl spinaten. Skær forårsløgene i stykker på 2-3 cm.
- Kog løgene i sovsen i 2 min., og tilsæt ca. 1 tsk. fintrevet citronskal.
- Vend forsigtigt spinat og laks i sovsen, mens den simrer, til spinaten begynder at falde sammen. Drys med rejer, og lad derefter sovsen simre i 2 min. uden at røre. Smag til med citronsaft, salt og peber. Drys grofthakket løvstikke over retten, og servér med kogte kartofler.