Ingredienser
Arbejdstid: 15 min.
Koge/stegetid: 12 min.
125 g ægnudler
250 g fersk laks
1/2 spsk olie
1 frisk chili (uden frø og mellemvægge, finthakket)
1 cm frisk ingefær (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
1 dl bouillon
1 spsk soja
1 tsk sesamfrø
1 spsk sherry
1/2 tsk sukker
8 cherrytomater (i halve)
2-3 forårsløg (fintsnittede)
- Kog nudlerne efter pakkens anvisning, hæld dem på en sigte og skyl dem med koldt vand.
- Skær laksen i store tern og brun den hurtigt på en pande med olie.
- Tag laksen af panden og steg nu chili, ingefær og hvidløg 1 min.
- Tilsæt bouillon og de øvrige ingredienser og giv det et opkog.
- Vend nudlerne i og kog 1 min. Vend laksen i retten og kog 1 min. Server straks.