Lakserillette
SPONSORERET indhold

Lakserillette

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lakserilletten kan serveres på mange måder til påskefrokosten...

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
27. feb. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Lakserillette
200 g rå laksefilet
100 g røget laks
1 dl mayonnaise
30 g blødt smør
1 spsk. citronsaft
1 spsk. skalotteløg
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. klippet purløg
salt og peber
Pynt:
persille el. dild

  1. Kog den rå laksefilet ca. 3-4 min. i lidt letsaltet vand. Tag den op af vandet, og afkøl den. Skær den røgede laks i små tern.
  2. Rør mayonnaise og blødt smør sammen. Tilsæt citronsaft, finthakket skalotteløg, dijonsennep og purløg. Vend lakseblandingen heri. Smag til med salt og peber.
  3. Kom lakserilletten i halve udhulede citroner eller en skål, og pynt med persille.