SPONSORERET indhold
Lakserillette
Lakserilletten kan serveres på mange måder til påskefrokosten...
4 personer
Ingredienser
Lakserillette
200 g rå laksefilet
100 g røget laks
1 dl mayonnaise
30 g blødt smør
1 spsk. citronsaft
1 spsk. skalotteløg
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. klippet purløg
salt og peber
Pynt:
persille el. dild
- Kog den rå laksefilet ca. 3-4 min. i lidt letsaltet vand. Tag den op af vandet, og afkøl den. Skær den røgede laks i små tern.
- Rør mayonnaise og blødt smør sammen. Tilsæt citronsaft, finthakket skalotteløg, dijonsennep og purløg. Vend lakseblandingen heri. Smag til med salt og peber.
- Kom lakserilletten i halve udhulede citroner eller en skål, og pynt med persille.