Gryderet med lam
SPONSORERET indhold

Lam og bagt græskar med rødløg og feta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Med denne gryderet får du en optimal sammensætning af protein og grønt. Vil du slanke dig, kan du evt. udelade tortillaen.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregard
22. okt. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
Gryderet med lam til 4 personer | Total: en time, 5 min

Ingredienser

800 g lammekød, f.eks. bov
2-3 fed hvidløg
2 spsk lys miso (sojapasta)
3 dl vand
2 spsk fintrevet frisk ingefær
1 spsk friskrevet gurkemeje eller 1 tsk tørret gurkemeje
3 rødløg
1 hokkaidogræskar
2 æbler
4 spsk
olivenolie

Pynt:
frisk koriander eller frisk timian
små tortillaer til servering

Sådan gør du

[650 kcal pr. person]

1/ Skær lammekødet i ca. 2 cm store tern.

2/ Riv hvidløget. Rør misopastaen fri for klumper med vandet. Bland fintrevet hvidløg, frisk ingefær og gurkemeje i.

3/ Skær rødløgene i skiver, hokkaidoen i tern, og æblerne i både. Bland det hele med kødet, og vend det i olien.

4/ Bag i ovnen ved 180 grader 45-55 min.

5/ Pynt retten med frisk koriander eller timian. Servér med en lun tortilla til.

Tip: Marinér evt. købet i misoblandingen dagen før for at få endnu bedre smag.

Prøv også: Løgsuppe med rosmaring og kødboller?

Anbefalet til dig