SPONSORERET indhold
Lasagneplader med bagte cherrytomater
Server dine pastaplader på en helt ny måde.
4
Ingredienser
500 g cherrytomater på gren
75 g pancetta i tynde skiver
375 g friske lasagneplader
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamico
125 g ricotta
salt, peber
oregano eller basilikum
200 g groft filonebrød
Næringsindhold
-
Energi pr. person:530 Kcal
-
Fedt:28 %
-
Protein:17 %
-
Kulhydrat:55 %
Sådan gør du:
Sæt ovnen på 225°. Læg tomater og pancetta på en plade med bagepapir, og giv begge dele 8-10 minutter i ovnen, til pancettaen er sprød, og tomaterne begynder at safte. Riv lasagnepladerne i grove stykker. Kog, afdryp, og vend dem med olie og balsamico. Server med de bagte tomater, pancetta og ricotta samt oregano.