Lasagneplader med tomater
SPONSORERET indhold

Lasagneplader med bagte cherrytomater

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Server dine pastaplader på en helt ny måde.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
20. mar. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

500 g cherrytomater på gren
75 g pancetta i tynde skiver
375 g friske lasagneplader
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamico
125 g ricotta
salt, peber
oregano eller basilikum
200 g groft filonebrød

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    530 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    17 %
  • Kulhydrat:
    55 %

Sådan gør du:

Sæt ovnen på 225°. Læg tomater og pancetta på en plade med bagepapir, og giv begge dele 8-10 minutter i ovnen, til pancettaen er sprød, og tomaterne begynder at safte. Riv lasagnepladerne i grove stykker. Kog, afdryp, og vend dem med olie og balsamico. Server med de bagte tomater, pancetta og ricotta samt oregano.