Lav din egen fiskebouillon
SPONSORERET indhold

Lav din egen fiskebouillon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En god fiskebouillon skal være hjemmelavet! Denne er superlet at lave, og kan bruges i mange lækre retter,

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
15. maj. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

300 g fiskeben og/eller skaldyrskaller
¼ selleri
1 persillerod
4 dildstængler
1 løg
1 dl hvidvin
2 laurbærblade
5 hele peberkorn

Sådan laver du fiskebuillon:

Skær fiskeben, skaller, selleri, persillerod og løg groft ud og kom det i en gryde. Hæld hvidvin på, og fyld op med vand, til det dækker. Bring suppen i kog, og lad den simre i 15 min. Fjern skummet fra toppen. Tag gryden fra varmen, og lad suppen trække i en halv time. Sigt den så, og kog den ind, til du har 8 dl.

Bouillonopskriften kan fx. bruges til den lækre grove fiskesuppe med nye kartofler og asparges fra ALT for damerne nr. 20 2013.

Se flere lækre opskrifter på ALTfordamerne.dk/opskrifter