SPONSORERET indhold
Letsaltet rødfisk med sauce verte
4 personer
Ingredienser
4 rødfiskefileter ca. 150 g stk.
1 spsk. sydesalt
citronsaft
peber
Sauce verte:
(4-6 pers.)
1 dl god mayonnaise
150 g cremefraiche 9 %
2 spsk. finthakket dild
2 spsk. finthakket kørvel (kan udelades)
1 spsk. finthakket persille
1 spsk. finthakket, dampet spinat
1 fed finthakket hvidløg
estragoneddike
sydesalt og peber
Tilbehør:
brød og dampede sukkerærter
- Læg fiskefileterne i et fad, drys med salt, og lad fisken trække 2 timer i køleskab.
- Læg fileterne på bagepapir på en bageplade. Dryp med citronsaft, og krydr med peber. Stil fisken i ovnen ved 200 gr. på midterste ovnribbe i 5-8 min.
- Rør mayonnaise og cremefraiche med krydderurterne. Smag til med eddike, salt og peber.