Lille laksetimbale
SPONSORERET indhold

Lille laksetimbale

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

22. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

2 stk. frisk laks (ikke frossen)
1 agurk
2 avocado
salt og peber
½ tsk. friskrevet citronskal
1 lille skalotteløg, finthakket
olie
1 pk. ferskrøget laks i skiver
Tilbehør
spæde salater vendt i olivenolie med lidt citronsaft

  1. Skær skindet af den friske laks, og fjern den brune stribe i kødet under skindet. Skær fiskekødet i små tern. Flæk den vaskede agurk, fjern kernerne, og skær resten i små tern.
  2. Skær avocadokødet i små tern, og bland fisk, agurk og avocado med salt, peber, citronskal og løg.
  3. Beklæd 4 små oliesmurte forme (kopper, glas el.lign.) med lakseskiver, og fyld op med det øvrige fyld, tryk det godt sammen. Stil formene på køl, til de skal bruges.