Limekylling med spidskål
Limekylling med spidskål
ALT for damerne

Kylling med lime og spidskål

Limekylling med spidskål

Del på

Kylling med et tvist.

Af Birdie Bjerregaard og Louise Bruun 19.apr.2017 Mad

45 MIN.

Kylling til 2 personer

3 lime, saften heraf
1 tsk olie
2 kyllingebryster
300 g spidskål
1 stort bundt kørvel
1 håndfuld dild
1 spsk frisk estragon
2 dl skyr
1 tsk dijonsennep
½ tsk salt.

Sådan laver du kylling med lime

1. Bland limesaft og olie, og lad kyllingen marinere i blandingen 1-2 timer. Hvis det er økologiske limefrugter, kan skallen rives og kommes i marinaden.

2. Flæk spidskålen i kvarter, og damp dem i lidt vand, til de er møre. Det tager ca. 10 minutter.

3. Hak kørvel, dild og estragon fint og bland det sammen med skyr, dijonsennep og lidt salt.

4. Steg kyllingebrysterne på en grillpande, til de er gennemstegt, og servér dem med den dampede spidskål og krydderurtedippen til.

ca. 268 kcal

Find flere tips til nem aftensmad

PRØV OGSÅ: Belugalinser med tunmousse

Del på
Kommentarer (0)
Henter...