linguine med svampe, hvidløg, persille og spinat
Foto: Maria Warnke Nørregaard
fit living

linguine med svampe, hvidløg, persille og spinat

Linguine med svampe, hvidløg, persille & spinat

Del på

Pastaret, som du vil sætte på menuen igen og igen.

Af Vibeke Lehn 15.jan.2016 Mad

4

300 g fuldkornslinguine
350 g faste brune markchampignoner
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 bakke babyspinat
50 g semidried tomat
lidt kogevand fra pastaen
1 god, stor håndfuld persille
salt, peber
50 g reven parmesan eller grana

Sådan gør du: Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, afdryp, og hold den varm. Gem lidt af kogevandet fra pastaen. Skær svampene i halve, snit hvidløgene, og varm olivenolien i en stor gryde eller sauterepande. Rist svampe og hvidløg et par minutter under omrøring, bland spinat og tomater ved og steg videre, til spinaten er faldet sammen. Spæd med lidt af kogevandet fra pastaen. Vend pasta og persilleblade i retten, og smag godt til med salt og peber, før retten serveres rygende varm med reven ost.

Energi pr. person: 380 kcal, fedt 23%, protein 17%, kulhydrat 60%

Læs alt om Sund aftensmad
Del på
Kommentarer (0)
Henter...