Ingredienser
Arbejdstid:
15 min.
Stegetid:
5 min.
Ikke fryse-egnet
450-500 g mørt oksekød (i løvtynde skiver, f.eks. Venøbøf)
1 stor kvist frisk timian
1 laurbærblad
salt og peber
2 spsk smør
1 spsk olie
2 porrer (i tynde skiver)
1 rød peberfrugt (i tynde ringe)
2-3 tomater (i skiver)
- Rib timian for blade og hak den fint. Bland den med smuldret laurbærblad.
- Drys det på de supertynde kødskiver og drys salt og peber på.
- Brun kødet på begge sider i smør og olie på panden.
- Steg dem yderligere 1 minut på hver side. Tag dem af og hold dem varme.
- Rist derefter porreskiver, peberfrugt og tomat.
- Fordel denne blanding over eller ved siden af kødskiverne.
- Server straks med brød, løse ris eller pasta.