Low carb jødekager
SPONSORERET indhold

Low carb jødekager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Jødekager med meget få kulhydrater - den klassiske julesmåkage i en ny low carb-version. Når du bager dine julesmåkager low carb, vil de ikke påvirke dit blodsukker på samme negative måde.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
05. dec. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
Ca. 60 stk. low carb jødekager | Total: 2 timer

Ingredienser

100 g cashewnødder
130 g hvid hvedemel
100 g BageSød
1/2 tsk bagepulver
1/2 tsk stødt ingefær
1 æg
40 g kokosolie

Sådan bager du low caeb jødekager

1/ Blend cashewnødderne til fint mel.


2/ Bland cashewnøddemel, hvid hvede, BageSød, bagepulver og stødt ingefær.


3/ Smelt kokosolie i en gryde. Bland det med sammenpisket æg. Ælt derefter de
tørre ingredienser sammen med kokos og æg. Ælt godt med hænderne.


4/ Rul dejen til en pølse, og lad den hvile i køleskabet i nogle timer.


5/ Skær dejen ud i tynde skiver, og tryk dem lade med ingrene. Dyp evt. fingrene i vand, så dejen ikke klistrer.


6/ Stik dejen ud i små, runde forme, og stil dem på et stykke bagepapir. Drys med kanel.


7/ Bag kagerne ved 200 grader i ca. 5 min. Servér.