Low carb kardemommekager
SPONSORERET indhold

Low carb kardemommekager

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse julesmåkager er særligt gode, fordi de nærmest ikke indeholder kulhydrat. Faktisk kun 3 g pr. stk. til sammenligning med ca. 15 g i en almindelig småkage.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
05. dec. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
Ca. 50 stk. low carb kardemommekager | Total: 45 min

Ingredienser

50 g kokosolie
100 g cashewnøddesmør
1 æg
75 g bygflager
75 g kokosmel
50 g mandelmel
50 g BageSød, Suvida sødebagemiddel eller Perfect Fit
1/2 tsk kanel
1/2 tsk kardemomme
4 spsk Suvida Flordrys
3 spsk vand

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    45 Kcal
  • Kulhydrat:
    3 %

Sådan bager du low carb kardemommekager

1/ Smelt kokosolien i et vandbad, og bland den med cashewnøddesmør. Pisk ægget sammen. Bland ægget i kokos/cashewblandingen.

  

2/ Bland bygflager, kokosmel, mandelmel og Bagesød, kanel og kardemomme i en anden skål. Rør det sammen. Vend derefter de tørre ingredienser med den smeltede kokosolie og nøddesmør.

 

3/ Rul dejen til en pølse, og læg den på køl nogle timer.

 

4/ Skær rullen til 50 tynde skiver. Bag dem ved 180 grader i ca. 15 min.

 

5/ Rør flordrys sammen med vand. Lad glasuren stå og trække nogle minutter til den er fast i konsistens.

 

6/ Pynt småkagerne med glasur, når kagerne er kølet. Brug evt. en ske til at tegne streger over kagerne. Servér.