Wok med mørbrad, rejer & mangosalat
SPONSORERET indhold

Luksuswok & mangosalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Klar på 20 minutter.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
18. dec. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

400 g afpudset svinemørbrad
1 spsk kokosolie
3 rødløg i tykke både
2-3 udkernede peberfrugter i store tern
125-150 g sugarsnaps
2-3 spsk sojasauce
1 dl oystersauce
1 dl sweet chilisauce
125 g store rejer

Mangosalat:
kødet af 1-2 mangofrugter
lidt limesaft
mynte og koriander

200 g fuldkornsris

SÅDAN GØR DU: Skær mørbraden i pænt store tern. Varm kokosolien i en wok, og brun kødet på alle sider. Kom løg og peberfrugter ved, og steg videre under omrøring i 3-4 min. Tilsæt sugarsnaps samt sojasauce, steg yderligere 1 min. Bland oyster- og chilisauce ved, læg rejerne i, varm det hele igennem, og smag til.
Skær mangokødet i tern, vend dem med limesaft, salt, peber, mynte og koriander, og server salaten til retten sammen med kogte fuldkornsris.

Energi pr. person: 450 kcal, fedt 18%, protein 29%, kulhydrat 53%