Lun appelsinomelet med chokolade
SPONSORERET indhold

Lun appelsinomelet med chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Let og luftig dessert med friske appelsiner.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
29. nov. 2013 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: ca. 10 min.
Ikke fryse-egnet
5-6 æg (delt i blommer og hvider)
2 spsk kartoffelmel
2 spsk sukker
2-3 tsk appelsinskal (usprøjtet, fintrevet)
1 dl piskefløde
2 spsk smør
Top: 5 appelsiner (skrællede, skiver)
Drys: 75 g mørk chokolade (hakket)

  1. Pisk æggeblommerne med kartoffelmel, suksukker, appelsinskal og fløde. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i æggeblommerne.
  2. Smelt smør på en slip let-pande. Hæld æggemassen på. Læg låg på og dæmp til svag varme. Steg omeletten i 8-10 min., til den er næsten stivnet.
  3. Læg appelsinskiver på og drys med chokolade. Nyd den frisklavet.