Opskrift på lun porresalat med melon, æg og hytteost
SPONSORERET indhold

Lun porresalat med melon, æg og hytteost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her får du masser af protein, der holder dig mæt længe

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
21. sep. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

3-4 porrer
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 tsk revet frisk ingefær
½ tsk karry
1 knsp cayennepeber
1 æble
200 g netmelon
10 g mandler eller cashewnødder.
3 æg, kogt smilende
400 g hytteost, 1,5 %.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    500 Kcal

Sådan laver du lun porresalat:

Snit porrerne i 1 cm tynde strimler. Rist dem i olie med hvidløg og ingefær. Tilsæt karry, cayennepeber og salt. Lad det simre ca. 10-15 min.

Hak melon og æble i grove tern.

Hak mandler og rist på tør pande

Del æggene i kvarte.

Anret salaten ved at lægge hytteosten i midten af et fad og porrerne rundt om. Drys med hakket melon og æble og pynt med æg og oliven.


Prøv også estragontorsk på ristet rugbrød