SPONSORERET indhold
Lune frugtspyd med is
Brug eftervarmen på grillen til at tilberede en skøn dessert - grillet frugt på spyd med iskold is til er en super lækker og nem måde, at afslutte en god grillmiddag med.
4 personer
Ingredienser
Arbejdstid: 20 min. (+tid til at tænde grillen)
Stegetid: ca. 10 min.
Ikke fryse-egnede
250 g jordbær
½ frisk ananas (ca. 250 g)
8 grillspyd af træ
2-3 spsk flydende honning
olie til grillen
Tilbehør: vaniljeis
- Sæt evt. træspyddene i vand. Skyl jordbær og skær store bær i halve. Skræl ananassen og skær den i stykker på samme størrelse som jordbærrene. Fordél stykkerne på spyddene. Pensl grillen med olie.
- Grill spyddene på alle sider på eftervarmen fra grillen efter stegning af hovedretten. Rør isen blød – evt. på en foodprocessor. Servér grillspyddene lune med honning og rørt is.