Vafler med nutella opskrift
SPONSORERET indhold

Lækre & nemme vafler med nutella

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse søde hasselnøddevafler er lynhurtige at lave og smager vanvittigt lækkert toppet med nutella, nødder og frysetørrede bær. Se her, hvordan du nemt kan lave lækre vafler med nutella:

Af: Maja Ambeck Vase Foto: Maja Ambeck Vase
14. mar. 2021 | Opskrift | ALT for damerne
4-6 vafler | Total: 15 min

Ingredienser

Hasselnøddevafler:
100 g hasselnødder
2 spsk sukker
3 æg
120 ml minimælk
1 nip salt

Topping:
4 spsk nutella
2 spsk hasselnødder
1-2 spsk frysetørret hindbær

Sådan laver du hasselnøddevafler

 

Rist hasselnød­derne i ca. 5 minutter ved 200 grader,
og gnub hinderne af i et rent viskestykke. Lad nødderne køle lidt af, og blend dem til mel.

 

Tilsæt sukker, æg, mælk og salt, og blend dejen ensartet. Kom et par
skefulde dej i et varmt, smurt vaffeljern, og bag vaflerne gyldne.

Top vaflerne med nutella, hakkede hasselnødder og frysetørrede hindbær, og nyd dem lune!