Lune radiser med blå ost
SPONSORERET indhold

Lune radiser med blå ost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Elsker lune radiser. De bliver milde og er skønne som tilbehør til fisk, kylling eller hakkebøffer, eller som en fin lille forret – måske med sejt brød og smør pisket med lidt kærnemælk.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
19. jun. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

2 bundter radiser
1 spsk smør
½ dl vand
salt
1 spsk blå birkes

Topping:
50 g blå ost, f.eks. blå
kornblomst eller roquefort

Sådan gør du

Nip stilkene af radiserne, og kom smør, vand og salt i en sautérpande. Kom radiserne i, og lad dem dampe i ½-1 minut. Vend dem derefter med birkes, og anret dem toppet med brud af blå ost.


PRØV OGSÅ: Sæsonens ultimative spise: 5 lækre retter med asparges