Opskrift på lynhurtig vaniljeis med sommerbær
SPONSORERET indhold

Lynhurtig vaniljeis med sommerbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Alle elsker is. Overrask med hjemmelavet is til dessert...

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
29. jun. 2018 | Opskrift | ALT for damerne
Total: 20 min

Ingredienser

½ l piskefløde

5 æggeblommer

100 g sukker

1 vaniljestang

250 g blandede sommerbær

Sådan laver du lynhurtig vaniljeis

1. Pisk alle ingredienser til isen sammen til en creme. Når piskeriset trækker streger i fløden, er ismassen færdig.

2. Hæld isen i portionsskåle og sæt i fryseren i min. 2 1/2 time.


3. Pynt den færdige vaniljeis med sommerbær.

HUSK: Hvis isen har stået i fryseren i mere end 4 timer, skal den tages op ca. ½ time inden servering for at have den rette konsistens. Har den stået i mindre en 4 timer er konsistensen sandsynligvis helt perfekt direkte fra fryseren.

 

Anbefalet til dig