Lynstegt kylling med kiwifrugt og cashewnødder
SPONSORERET indhold

Lynstegt kylling med kiwifrugt og cashewnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jesper Glyrskov
03. apr. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

500 g kyllingebrystfileter
1 rød chili
1 rød peberfrugt
4 kiwifrugter
2-3 spsk. olie
1 fed finthakket hvidløg
100 g bønnespirer
2 spsk. hakket persille
3 spsk. oyster sauce eller
sojasauce
250 g æggenudler
3 spsk. grofthakkede cashewnødder
salt, peber

  1. Skær kyllingebrystfileterne i 1 cm tykke skiver. Rens chilien for stilk og kerner, og hak den fint. Skær peberfrugten i små tern, skræl kiwifrugterne, og skær dem i tern.
  2. Varm en wok eller stegepande op med olien. Steg kyllingestykkerne, til de er gyldne og gennemstegte. Tag dem fra panden. Steg hvidløg, chili og rød peber i to min. Kom kylling, bønnespirer, persille og oyster sauce på panden, og kog det kort op.
  3. Kog æggenudlerne efter anvisningen på emballagen. Afdryp dem i en sigte. Vend æggenudlerne i kyllingeblandingen. Fordel cashewnødder og kiwifrugttern over. Smag til med salt og peber