Madpandekager med kyllingefyld
SPONSORERET indhold

Lækre madpandekager med kyllingefyld

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Pandekager behøver ikke være en usund dessert. Prøv de herlige madpandekager med kylling.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
28. jan. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
Madpandekager med kyllingefyld til 4 personer | Total: 45 min

Ingredienser

Madpandekager med kyllingefyld

Dej:
4 æg
6 dl minimælk
¼ tsk. salt
2½ dl fuldkornsspeltmel el. grahamsmel
2 dl hvedemel
olie til stegning


Fyld:
500 g kyllingebryst
2 spsk. olie
salt, peber
1 spidskål
2 porrer
4 tomater i tern
salt


Tilbehør:
revet mild ost og cremefraiche 6 %.

Sådan laver du madpandekager med kyllingefyld

  1. Pisk æggene luftige. Rør mælk, salt og begge slags mel i.
  2. Bag dejen til 8-12 pandekager. Beregn cirka 1 dl til hver pandekage. Brug en Slip-Let-pande til at bage på.
  3. Pensl med lidt olie, inden en ny portion dej kommes på panden.
  4. Skær kødet i tern, og steg det i olie, til det er gyldent og gennemstegt. Krydr med salt og peber. Snit kål og porrer. Kog grøntsagerne op i letsaltet vand i 3-5 minutter, og afdyp dem i en sigte.
  5. 5. Fyld grønsagerne i pandekagerne sammen med kylling, ost og cremefraiche.