Opskrift på mager kyllingesalat med urter og ristet rugbrød
SPONSORERET indhold

Mager kyllingesalat med urter og ristet rugbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Perfekt til en let aftensmad eller som et magert indspark til frokostbordet. Smager også godt med et stykke ristet parmaskinke på.

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
10. okt. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

1 rødløg, hakket
75 g champignon, skåret i skiver
1 spsk olie
150 g kyllingebryst
1 spsk sukker
2 spsk soja
salt
peber
1 bundt dild
1 bundt purløg
1/4 l græsk yoghurt
1 spsk karry
2 skiver groft rugbrød
2 cherrytomater
dild til pynt.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    377 Kcal

Sådan laver du kyllingesalat:

Svits løg og champignon på en pande.
Skær kyllingen i lidt tilfældige tern og lad det simre med på panden til det er gennemstegt. Tilsæt sukker og soja og smag til med salt og peber.

Lad blandingen køle af, mens du laver dressingen og rister rugbrødet.

Hak urterne fint og bland dem med yoghurt og karry. Smag blandingen til med salt og peber.
Rist rugbrødet og læg kyllingesalaten på. Skær tomaterne i kvarte og læg dem på maden med lidt hakket dild.

Prøv også orientalsk kylling