Majsbrød
SPONSORERET indhold

Majsbrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
29. sep. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(1 brød)

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Bagetid: 55 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
200 g majsmel (polenta)
200 g hvedemel
1 spsk bagepulver
2 tsk salt
2 æg
2 spsk farin eller rørsukker
2 dl kærnemælk
100 g smeltet smør
ca. 150 g friske majskerner (1 kolbe eller frosne)

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Bland de tørre ingredienser i en skål.
  3. Pisk æggene sammen med farin/sukker og kærnemælk og tilsæt melblandingen.
  4. Rør smør og majskerner i dejen og hæld den i en sandkageform smurt med smør og foret med bagepapir.
  5. Glat overfladen med en palet og bag brødet 45-55 min. Tjek med en tandstikker, om det er gennembagt, og lad det stå i formen 10-15 min., før det vendes ud på en rist.
  6. Nyd brødet lunt som tilbehør til krydret mad – eller rist det på en brødrister/grillpande, hvis det er et par dage gammelt.