Opskrift på majskager med tigerrejer, cherrytomater og koriandersalat
SPONSORERET indhold

Majskager med tigerrejer, cherrytomater og koriandersalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En ret med asiatiske undertoner fra tigerrejser, chili og koriander.

Af: Carsten Kyster Foto: Line Thit Klein
30. jun. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 55 min

Ingredienser

300 g majs, friske eller frosne (optøede)

1 fed hvidløg

1 dl hvedemel

1 tsk bagepulver

2 æg
1 halv tsk chiliflager
8-10 tigerrejer uden skal, grofthakket

salt

sort peber

2 spsk vegetabilsk olie

1 halvt bundt koriander, grofthakket

1 rødløg, finthakket

1-2 spsk olivenolie 

200 g cherrytomater på stilk

 

Sådan laver du majskager

Start med at klippe tomaterne ud i fire buketter. Bag dem i forvarmet ovn på 185 grader i 12-15 min.

Blend 200 g af majsene med hvidløg til en fin puré. Bland mel og bagepulver i, og blend det i sammen med æggene et ad gangen.

Vend de sidste majs, rejer og chiliflager i, og krydr med salt og peber. Steg majskagerne af i olie på en varm pande i ca. 2-3 min på hver side.

Bland koriander med rødløg og olivenolie.

Anret de varme majskager med tomater og koriandersalat.

Prøv også moules marinière med fennikel