Mango-abrikosmarmelade
SPONSORERET indhold

Mango-abrikosmarmelade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne marmelade smager herligt til en brieost eller på et stykke nyristet brød.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
12. maj. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
2 glas

Ingredienser

400 g mangokød uden skal og sten
100 g tørrede, bløde abrikoser
2½ dl vand
saften af 1 citron
400 g sukker

  1. Skær mangokødet og de tørrede abrikoser i små tern, og kog det i vand med citronsaft i ca. 10 min. under låg. Pisk det igennem med et piskeris. Tilsæt sukkeret, og småkog marmeladen uden låg, til den løber langsomt af en ske.
  2. Kom marmeladen på rene og skoldede glas. Luk glassene til. Opbevar marmeladen i køleskabet.