SPONSORERET indhold
Mangochutney med abrikoser og chili
Smager godt til karryretter eller på en ostemad.
2 glas
Ingredienser
2 modne mangofrugter
2 løg
8 bløde, tørrede abrikoser
200 g sukker
1 1/2 dl hvidvinseddike
3 spsk. friskreven ingefær
4 fed presset hvidløg
1-2 røde chilier
evt. Atamon
- Skræl mangofrugterne, og skær kødet i tern. Skær løget i fine tern og abrikoserne i kvarter. Rens chilien for stilk og kerner, og skær den i små tern. Kog sukker og eddike op, og tilsæt alle ingredienserne.
- Småkog chutneyen uden låg i ca. 30 min. under jævnlig omrøring. Fjern skummet fra chutneyens overflade. Tilsæt evt. Atamon efter anvisningen på emballagen. Kom chutneyen i rene og skoldede glas. Luk til. 3. Opbevar glassene mørkt og køligt, gerne i køleskab.