Mangodip med kyllingesatay
SPONSORERET indhold

Mangodip med kyllingesatay

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
28. mar. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

12 træspid
500 g kyllingebryst
Marinade:
2 spsk. olie
2 spsk. peanutbutter
1 spsk. citronsaft
2 tsk. karry
1 tsk. salt
Mangodip:
1 moden mangofrugt
2 fed finthakket hvidløg
1 dl citronsaft
1 tsk. sambal oelek
salt, peber
Tilbehør:
ris, rødløg i tynde skiver, lynstegte broccolibuketter med frisk ingefær og citronbåde.

  1. Skær kødet i 1 cm tynde skiver på langs. Rør ingredienserne til marinaden sammen i en skål, og vend kyllingeskiverne heri. Stik kødet på spid, læg spiddene på en smurt rist over en bradepande, og stil dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 15 min. Vend spiddene efter halvdelen af stegetiden. Tjek, at kødet er gennemstegt.
  2. Skræl mangoen, og miks kødet i en foodprocessor eller blender. Kom de øvrige ingredienser i, og miks det sammen. Server dippen til spiddene.