Mangosorbet
SPONSORERET indhold

Mangosorbet

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
27. jun. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
6-8 personer

Ingredienser

2 dl vand
150 g sukker
saften af 2 limefrugter
saften af 1 citron
2 mangofrugter eller 6 ferskner
3 spsk. lys sirup
11⁄2 pasteuriseret æggehvide, svarer til 1 af de små bægre
2 spsk. flormelis
Desuden:
flødeskum og evt. hindbærsorbet og friske frugter i både

  1. Kog vand, sukker og lime- og citronsaft sammen, til det bliver som tynd sirup. Afkøl. Skold frugterne, og pil skindet af dem. Skær kødet i tern. Blend kødet i en foodprocessor sammen med den tynde sirup til en jævn masse. Kom massen i en fryseegnet beholder, og frys det til grødis. Blend massen jævn i en foodprocessor.
  2. Pisk æggehviderne stive. Pisk flormelis i til sej marengs. Vend marengsen i frugtmassen. Frys igen. Eller frys sorbeten i en ismaskine, her kan du komme marengsen i fra starten af indfrysningen.