Mangosorbetmedaljer
SPONSORERET indhold

Mangosorbetmedaljer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Du fortjener en medalje! Disse medaljer er lavet uden flødeskum - til gengæld har vi puttet en lækker mangosorbet imellem lagene.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
24. mar. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
8 stk.

Ingredienser

Mangosorbet medaljer:
1 portion grunddej
300 g god færdigkøbt mangosorbet

Mørdej:
100 g smør
125 g hvedemel
50 g flormelis
korn af ½ stang vanilje eller 1 tsk. vaniljesukker
1 æggeblomme

Glasur:
3 dl flormelis
2 spsk. past. æggehvide eller
kogende vand
rød levnedsmiddelfarve
evt. frysetørrede jordbær

Pynt:
lyserød glasur
8 hindbær og evt. lidt sigtet flormelis

  1. Smuldr smørret i hvedemelet, og tilsæt flormelis og vanilje. Saml dejen med æggeblomme. Pak dejen i plastfilm, og lad den hvile i køleskab ca. 30 min.
  2. Udstik 16, ca. 7 cm i diameter, cirkler - gerne med blomsterkant.
  3. Bag kagerne ved 200 gr. i ca. 8 min. på midterste ovnribbe - hold øje med dem, så de ikke bliver for mørke. Afkøl kagerne.
  4. Mangosorbet medaljer: Lav dejen, og udrul den.  Bag dem som beskrevet.
  5. Rør glasuren sammen. Smør den på halvdelen af kagerne.
  6. Fordel sorbeten imellem kagerne to og to. Pynt med hindbær.