SPONSORERET indhold
Mangosorbetmedaljer
Du fortjener en medalje! Disse medaljer er lavet uden flødeskum - til gengæld har vi puttet en lækker mangosorbet imellem lagene.
8 stk.
Ingredienser
Mangosorbet medaljer:
1 portion grunddej
300 g god færdigkøbt mangosorbet
Mørdej:
100 g smør
125 g hvedemel
50 g flormelis
korn af ½ stang vanilje eller 1 tsk. vaniljesukker
1 æggeblomme
Glasur:
3 dl flormelis
2 spsk. past. æggehvide eller
kogende vand
rød levnedsmiddelfarve
evt. frysetørrede jordbær
Pynt:
lyserød glasur
8 hindbær og evt. lidt sigtet flormelis
- Smuldr smørret i hvedemelet, og tilsæt flormelis og vanilje. Saml dejen med æggeblomme. Pak dejen i plastfilm, og lad den hvile i køleskab ca. 30 min.
- Udstik 16, ca. 7 cm i diameter, cirkler - gerne med blomsterkant.
- Bag kagerne ved 200 gr. i ca. 8 min. på midterste ovnribbe - hold øje med dem, så de ikke bliver for mørke. Afkøl kagerne.
- Mangosorbet medaljer: Lav dejen, og udrul den. Bag dem som beskrevet.
- Rør glasuren sammen. Smør den på halvdelen af kagerne.
- Fordel sorbeten imellem kagerne to og to. Pynt med hindbær.