Mazarinbarer med orange
SPONSORERET indhold

Mazarinbarer med orange

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
04. feb. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
6-8 stk.

Ingredienser

Mazarinbarer med orange
Mazarinmasse:
100 g blødt smør
150 g sukker
250 g ren, rå marcipan
3 æg
75 g hvedemel
2 tsk. fintreven, usprøjtet appelsinskal
200 g mørk chokolade 60 % kakaoindhold
3 dl kokosmel

  1. Mazarinmasse: Rør smør og sukker sammen. Riv marcipanen, og rør den i. Massen skal være ensartet. Kom æggene i et ad gangen. Rør hvedemel i.
  2. Kom appelsinskal i dejen. Fordel dejen i en form 25 x 25 cm. Bag kagen ca. 30 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal den bage lidt længere. Afkøl kagen, og skær den ud i 6-8 barer. Stil dem i køleskab 1 times tid.
  3. Hak chokoladen, og smelt 2/3 af den i mikroovn eller over vandbad. Rør resten i, til det er smeltet. Overtræk kagestykkerne med chokolade. Brug en spiseske til at smøre det på med. Bunden behøver ikke chokolade. Drys kokosmel over. Lad chokoladen stivne i køleskab ca. ½ time.