Hjemmelavet mazarin
SPONSORERET indhold

Smuk mazarinkage med mørk chokolade og blåbær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Smuk og saftig mazarinkage bagt i mormors fine, gamle form og pyntet med smeltet mørk chokolade og solmodne bær. Fuld af nostalgi, og hver mundfuld er en fryd!

Af: Maja Ambeck Vase Foto: Maja Ambeck Vase
15. sep. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
Mazarinkage til 6-8 personer | Total: 2 timer

Ingredienser

Mazarinkage:
150 g groftrevet marcipan
150 g sukker
150 g blødt smør
3 æg
50 g hvedemel
1/2 tsk kardemomme
Pynt:
50 g god mørk chokolade
100 g bær
Evt. spiselige blomster

Sådan bager du mazarinkage

Mazarinkage:
Kom marcipan, sukker og smør i en skål, og pisk det let og luftigt. Pisk æggene i ét ad gangen. Vend hvedemel og kardemomme i.

Kom dejen i en smurt (rand) form (ca. 15 cm i diameter), og bag kagen i 60-90 minutter ved 175 grader, til den er gylden og gennembagt. Lad kagen køle helt af, og lirk den forsigtigt ud af formen.

Pynt:
Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og kom den i en lille kande. Hæld forsigtigt den smeltede chokolade ud over kagen, og top med friske bær og blomsterblade. 

Anbefalet til dig