Meatballs med glaskålpasta
SPONSORERET indhold

Meatballs med glaskålpasta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Næsten klassisk − pastaen er erstattet af glaskål. Jeg bruger en spirilizer, som kan trylle de fleste grøntsager om til smukke ”spaghettier”. Men har du ikke en, kan du snitte dit glaskål fint eller rive det. Brug i øvrigt også gerne kål, knoldselleri, majroer, squash, kålrabi, eller hvad du lige har i køleskabet.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
18. jan. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

Hovedret til 2 personer
Kødboller:
300 g magert hakket svinekød salt
masser af sort peber
1 fed hvidløg, revet
1 æg
2 spsk mel
½ dl skummetmælk
½ dl fintrevet parmesan
lidt hakket salvie
olivenolie

tomatsauce:
3 spsk hakkede løg
2 fed hvidløg, hakkede
olivenolie
2 spsk tomatpuré
1 dl hvidvin
2 dl vand
salt og peber
lidt mere salvie
revet parmesan

1-2 glaskål

Sådan gør du:

Rør kødet med salt, peber, hvidløg, æg, mel, mælk, parmesan og salvie. Form kødet til kødboller, og steg dem i olivenolie på en varm pande.

Sautér løg og hvidløg i olivenolie på en varm pande. De skal ikke tage farve, men må gerne sautére et par minutter. Kom tomatpuré på panden, og lad den varme kort. Tilsæt vin, og kog op.

Hæld vand på, og lad saucen koge i et par minutter. Tilsæt kødboller. Smag til med salt og peber. Skræl glaskålen, og lav fine pastaer af glaskålen (eller riv den groft), kom den i koldt vand indtil brug, anret den afdryppede kål med kødboller, lidt salvie og revet parmesan.

Servér straks.

PRØV OGSÅ: Rødebede-kornotto

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter