Middelhavskrydret wok med oksekød
SPONSORERET indhold

Middelhavskrydret wok med oksekød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En wok inspireret af det sydeuropæiske køkken.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
25. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet
2-3 personer

Ingredienser

Arbejdstid: ca. 40 min. (afhængigt af snittetid)
Stegetid: 10 min.
200 g hakket oksekød
2 spsk olivenolie
1½-1 (500 g) savojkål, (eller hvidkål, snittet)
1 løg (halve ringe)
2-3 fed hvidløg (knust)
4 tomater (tern)
½ citron (saft)
2 spsk friske blade timian, merian eller oregano (eller 1 spsk tørrede)
salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
brød

  1. Varm en wok, en pande eller en gryde op, så den er godt varm. Kom olie i og steg kødet et par minutter på alle sider. Tilsæt kål, løg og hvidløg og steg det hele sprødt under omrøring i 3-4 min.
  2. Tilsæt tomat, citronsaft og krydderierne. Varm op, tag retten fra varmen og smag den til med salt, peber og citronsaft. Servér straks retten med brød.