Millionbøf med chili og lime
SPONSORERET indhold

Millionbøf med chili og lime

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En elsket klassiker med et asiatisk tvist. Her laver vi millionbøf med hvidløg, chili og ingefær.

Af: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin Foto: Fotograf: Thomas Hergaard
29. okt. 2012 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min.

250 g hakket oksekød
½ spsk olie
1 fed hvidløg (finthakket)
2 tsk ingefær (finthakket)
1 frisk chili
½ kinakål (fintsnittet)
1 rød peberfrugt (fintsnittet)
150 g grønne bønner
2-3 spsk soja
1-2 spsk fishsauce
1-2 spsk lime- eller citronsaft
1 spsk farin
Tilbehør:
2 dl ris

Sådan laver du millionbøf med chili og lime

  1. Kog risene efter pakkens anvisning.
  2. Brun kødet i en wok eller dyb stegepande med olie og tilsæt hvidløg, ingefær og fintsnittet chili (uden frø og mellemvægge).
  3. Steg nogle min. og tilsæt fintsnittet kinakål, peberfrugt i strimler og bønner. Steg under omrøring 5 min.
  4. Tilsæt soja, fishsauce, lime- eller citronsaft og farin.
  5. Kog igennem under omrøring, smag til og servér med kogte ris.