Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Lækker italiensk minestronesuppe med bacon, pasta og tomat.

Opskrift på minestronesuppe

Minestronesuppe

En lækker italiensk minestronesuppe, der er dejlig fyldig i smagen, og så er den oven i købet sund.

Bedømmelse
Minestronesuppe til 4 personer

1 løg 
3 fed hvidløg 
2 stængler selleri 
1 gulerod 
½ courgette 
50 g bacon 
1 spsk. olie 
6 dl hønsekødsbouillon 
2 dåser flåede tomater el. cherrytomater 
2 spsk. tomatkoncentrat 
3 laurbærblade 
100 g pastanudler 

Tilbehør til minestronesuppe: 
Hakket persille og groft brød

Sådan laver du minestronesuppe

  1. Hak løg og hvidløg groft. Skær selleri, gulerod og courgette i små tern. Skær bacon i mindre stykker, og steg dem i olie, til baconen er sprød. Læg baconen på fedtsugende papir, og hæld lidt af fedtstoffet fra.


  2. Kom alle grønsagerne i gryden, og steg det i olie ca. 5 min. under omrøring. Kom baconen tilbage i gryden, og hæld bouillon, flåede tomater, tomatkoncentrat og laurbærblade i.


  3. Lad suppen koge ca. 7 min. Hæld nudlerne i, og kog dem møre i suppen. Spis den varme suppe drysset med persille og groft brød til.
Tip

Når du har stegt bacon, så kasser det meste af fedtet fra panden, og læg baconen til afdrypning på fedtsugende papir, på den måde begrænser du indtaget af fedt.

ingredienser

12

tilberedning

ca. 20 minutter

type

Suppe

specialkost

kategori

Hovedret

nationalitet

Italiensk

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok