Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Minestronesuppe
Foto: Mikkel Adsbøl | Lækker italiensk minestronesuppe med bacon, pasta og tomat.
Hendes Verden

Opskrift på minestronesuppe

Minestronesuppe

Del på

En lækker italiensk minestronesuppe, der er dejlig fyldig i smagen, og så er den oven i købet sund.

Af Susanne Engelstoft Rasmussen | 02.nov.2015 | Mad

20 MIN.

Minestronesuppe til 4 personer

Opskriften indeholder sponsorerede link

1 løg 
3 fed hvidløg 
2 stængler selleri 
1 gulerod 
½ courgette 
50 g bacon 
1 spsk. olie 
6 dl hønsekødsbouillon 
2 dåser flåede tomater el. cherrytomater 
2 spsk. tomatkoncentrat 
3 laurbærblade 
100 g pastanudler 

► En god gryde gør det nemmere at lave en god minestronesuppe. Find den gryde der passer bedst til dig og dit køkken hos Bageren og Kokken

Tilbehør til minestronesuppe: 
Hakket persille og groft brød

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Type

Kategori

Nationalitet

Sådan laver du minestronesuppe

  1. Hak løg og hvidløg groft. Skær selleri, gulerod og courgette i små tern. Skær bacon i mindre stykker, og steg dem i olie, til baconen er sprød. Læg baconen på fedtsugende papir, og hæld lidt af fedtstoffet fra.


  2. Kom alle grønsagerne i gryden, og steg det i olie ca. 5 min. under omrøring. Kom baconen tilbage i gryden, og hæld bouillon, flåede tomater, tomatkoncentrat og laurbærblade i.


  3. Lad suppen koge ca. 7 min. Hæld nudlerne i, og kog dem møre i suppen. Spis den varme suppe drysset med persille og groft brød til.
Læs alt om minestronesuppe
Del på
Kommentarer (0)