Minestronesuppe opskrift
Foto: Mikkel Adsbøl | Lækker italiensk minestronesuppe med bacon, pasta og tomat.
Hendes Verden

Minestronesuppe

Minestronesuppe

En lækker italiensk minestronesuppe, der er dejlig fyldig i smagen, og så er den oven i købet sund.

Af Susanne Engelstoft Rasmussen 22.feb.2017 Mad

20 MIN.

Minestronesuppe til 4 personer

Opskriften indeholder sponsorerede link

1 løg 
3 fed hvidløg 
2 stængler selleri 
1 gulerod 
½ courgette 
50 g bacon 
1 spsk. olie 
6 dl hønsekødsbouillon 
2 dåser flåede tomater el. cherrytomater 
2 spsk. tomatkoncentrat 
3 laurbærblade 
100 g pastanudler 

► En god gryde gør det nemmere at lave en god minestronesuppe. Find den gryde der passer bedst til dig og dit køkken hos Bageren og Kokken

Tilbehør til minestronesuppe: 
Hakket persille og groft brød

Sådan laver du minestronesuppe

  1. Hak løg og hvidløg groft. Skær selleri, gulerod og courgette i små tern. Skær bacon i mindre stykker, og steg dem i olie, til baconen er sprød. Læg baconen på fedtsugende papir, og hæld lidt af fedtstoffet fra.


  2. Kom alle grønsagerne i gryden, og steg det i olie ca. 5 min. under omrøring. Kom baconen tilbage i gryden, og hæld bouillon, flåede tomater, tomatkoncentrat og laurbærblade i.


  3. Lad suppen koge ca. 7 min. Hæld nudlerne i, og kog dem møre i suppen. Spis den varme suppe drysset med persille og groft brød til.
Tip

Når du har stegt bacon, så kasser det meste af fedtet fra panden, og læg baconen til afdrypning på fedtsugende papir, på den måde begrænser du indtaget af fedt.

Henter...