Pizza
SPONSORERET indhold

Minipizza Margarita

Sprød bund toppet med tomater, mozzarella og frisk basilikum – det er enkelt og godt, og børnene elsker dem.

Foto: Henrik Freek Christensen
22. sep. 2015 | Opskrift | BoligLiv


Minipizza Margarita

Tid: ca. 30 min. plus hæve- og bagetid
(10 stk.)

2½ dl vand
15 g gær
2 tsk. salt
75 g grahamsmel
150 g italiensk durummel
150 g hvedemel

ekstra jomfruolivenolie til pensling
500 g solmodne tomater
250 g mozzarella
2 tsk. tørret oregano
salt og peber
1 stor håndfuld frisk basilikum

1. Hæld vandet i en skål, og opløs gæren heri. Tilsæt grahamsmel og durummel, og ælt til sidst hvedemel i dejen. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 30 min.

2. Del dejen i 10 stk., og rul ud til små runde portionspizzaer. Fordel dem på to stykker bagepapir. Pensl bundene med olivenolie.

3. Skær tomater og mozzarella i skiver. Top pizzaerne med tomater og mozzarella, og krydr med oregano, salt og peber.

4. Tænd ovnen på 250 grader, og lad to bageplader blive i ovnen. Løft forsigtigt bagepapiret med pizzaerne over på de varme bageplader, og bag i ca. 8 min.

5. Top med frisk basilikum. Pak pizzaerne ned, når de er afkølede.