Minitærter med tomat og bacon
SPONSORERET indhold

Minitærter med tomat og bacon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
15. jan. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.)

Ingredienser

Dej:
125 g hvedemel
75 g smør
½ spsk. vand
½ sammenpisket æg
Fyld:
3½ æg
½ dl mælk
¾ tsk. salt
peber
2 forårsløg
50 g færdigrevet ost, f.eks. cheddarost
1 tomat
4 skiver bacon
4 store faste papirmuffinforme eller små, smurte tærteforme

  1. Saml ingredienserne til dejen. Lad den hvile ½ time i køleskab. Beklæd muffinformene med dejen.
  2. Pisk æg og mælk sammen. Krydr med salt og peber. Vend snittet forårsløg og ost i æggeblandingen. Kom æggemassen i tærterne. Halver tomaten, og skrab indmaden ud. Skær tomatkødet i tern, og fordel det over tærterne. Fordel halve skiver bacon over. Stil tærterne i ovnen ved 180 gr. ca. 30-35 min. på midterste ovnribbe.